Dermamassage

DERMAMASSAGE


Resultatinriktad behandling för celluliter, lipo & lymfödem


Dermamassage är en mekanisk bindvävsmassage där man masserar kroppen med kulförsedda munstycken i kombination med ett vacumsug.


En mycket effektiv behandling för dig som vill bli av med celluliter, minska fettvolymer och forma silhuetten till baddräktssäsongen!


Dermamassage Ben & Stuss ca 30 min 600kr

Dermamassage Ben, Stuss & Mage ca 45 min 750kr
Dermamassage Helkropp ca 60 min 900kr


Boka klicka här


Vid kur på minst 6 behandlingar 15% rabatt när man betalar vid första tillfället och då gäller samma tid för behandling.

Dermamassage är en mekanisk bindvävsmassage som utförs med kulförsedda munstycken i kombination med ett vakumsug.
Cirkulationen i blod- och lymfkärl ökar, vilket påskyndar utrensningen av slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska.
Svullnader reduceras och kroppen känns piggare.
Under behandlingen påverkas fettcellerna - de tappar sin lagrade energi och minskar i volym vilket gör att celluliterna minskar.
Behandlingen stimulerar också till ökad produktion av kollagen och elastin, vilket gör att huden blir fastare, stramas upp och får en bättre struktur.


Dermamassage görs med fördel för att:
• Reducera överflödigt fett på problemområden
• Reducera celluliter
• Framhäva kroppens konturer
• Öka fettförbränningen
• Mjuka upp hård bindväv
• Öka hudens elasticitet och spänst
• Öka lymfdräneringen
• Lindra muskel- & ledvärk

Dermamassage är en kombination av mekanisk massage med ett vakuumsug samtidigt som rörliga rullar förs över huden i ett specifikt mönster. Förbättrar hudens struktur och ökar cirkulationen.


Vi rekommenderar att du bokar en ´Dermamassage Helkropp´ vid första besöket. Detta för att vi skall kicka igång hela systemet och göra en konsultation där vi går igenom dina funderingar och förväntningar och tar fram en behandlingsplan för just dig.

Rekommenderas ej dig med pacemaker.


Resultat: Kroppsmodullering, reducering av celluliter, främjar lymfdränage, förbättrad blodcirkulation och utjämnande bristningar. 


För bästa resultat krävs en serie behandlingar, allt ifrån 6-10 behandlingar, som kan göras 2-3 gånger per vecka. Efter avslutad kur rekommenderas det att man regelbundet går på återkommande behandlingar.